Exposició: Creuer Transatlàntic Universitari del 1934

Us convidem a visitar l’exposició sobre el Creuer Transatlàntic Universitari del 1934, ubicada a les vitrines de l’entrada del CRAI Biblioteca de Lletres, comissariada per Ana Díaz-Plaja Taboada i el professor del Departament de Filologia Hispànica Marcelino Jiménez León.

La mostra també es pot visitar virtualment a: http://crai.ub.edu/ca/coneix-el-crai/biblioteques/biblioteca-lletres/creuer-1934

cartell_creuer_1934(1)[ Triptic]

En aquesta exposició commemorativa del Creuer Universitari Transatlàntic del 1934, organitzat per la Universitat de Barcelona (llavors Autònoma), es presenten diaris, cartes, fotografies, menús, programes musicals, telegrames o llistats de passatgers que constitueixen l’essència d’un viatge que mai, fins ara, havia estat estudiat i presentat al públic. Els documents, inèdits en la seva majoria, permeten veure els preparatius del Creuer, fer-se càrrec de la vida a bord del “Marqués de Comillas”, acompanyar els viatgers en els ports visitats i compartir les impressions de la tornada, així com la posada en marxa de nous projectes. En definitiva, aquesta mostra permet endinsar-se en una manera de concebre l’ensenyament i l’aprenentatge que pot esdevenir un referent essencial per a la Universitat i la societat d’avui.

L’acte d’inauguració tindrà lloc dilluns 16 de febrer a les 12:30h a l’aula 203 de la Facultat de Filologia. 

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Exposicions i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s