‘Bibliografía de la Literatura Española’ disponible des de la plataforma ProQuest

Novetat: l’accés a la Bibliografía de la Literatura Española ja està disponible mitjançant ProQuest, cosa que permet aprofitar tot el potencial de cerca que proporciona aquesta plataforma, amb la possibilitat de fer cerques conjuntes a altres bases de dades, com ara MLA International Bibliography‎, LLBA, Periodicals Archive Online‎, etc.

BLE Proquest

Aprofitem l’ocasió per refrescar la informació sobre aquest recurs:

La Bibliografia de la Literatura española és la base de dades més completa dedicada a la literatura espanyola actual, no només pel volum de referències que inclou, sinó també pel seu abast temàtic. Creada per la Dr. María del Carmen Simón Palmer i gestionada per ProQuest des de 2012, inclou referències bibliogràfiques de monografies, articles de revistes, edicions crítiques d’obres literàries, ressenyes de llibres, bibliografies, actes de congressos i altres materials. Cobreix la literatura des de l’Edat Mitjana fins als nostres dies. Inclou documentació crítica en relació amb els autors hispanoamericans i filipins fins a la independència d’aquests països. S’actualitza mensualment.

Cal destacar que de cada autor dóna informació biogràfica, publicacions, traduccions i bibliografia, la qual cosa permet tenir una visió de globalitat sobre l’autor i la seva obra.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, El Recurs de la setmana, Literatura, Referència i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s