Llengua, Societat i Comunicació, núm. 13: Cervell i llenguatge

LSC

La revista Llengua, Societat i Comunicació, editada pel Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació i dirigida per la Dra. Josefina Carrera-Sabaté, acaba de fer públic el seu tretzè número, un monogràfic que tracta sobre “Cervell i llenguatge”. En aquesta ocasió, l’encarregat de coordinar el número ha estat el Dr. David Bueno i Torrens, professor del Departament de Genètica de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona.

En definitiva, amb la publicació d’aquest número de LSC pretenem situar en el context actual la recerca en el camp de les bases biològiques del llenguatge, i més específicament de la neurociència cognitiva i la neurolingüística. Com van escriure Marx i Engels a La ideologia alemanya, «El llenguatge és tan antic com la consciència: el llenguatge és la consciència real, pràctica, […] i el llenguatge sorgeix, com la consciència, només de la necessitat, de la necessitat de relacions…

View original post 35 more words

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s