650 llibres enregistrats al #bookcrossing de Lletres

Benvolguts bookcrossers i usuaris del CRAI de la Biblioteca de Lletres:

Bookcrossing-pòster

Us fem saber que hem registrat a la nostra prestatgeria de bookcrossing el llibre que fa el número 650 des que vam inaugurar aquest espai a la secció de Romàniques.

Us presentàvem aquesta iniciativa en aquest blog el setembre de 2013. En dos anys hem arribat a aquesta xifra de llibres registrats i que han viatjat des de la secció de Romàniques a les vostres cases.

Us encoratgem a participar-hi activament: a cada llibre trobareu un full amb unes senzilles instruccions que expliquen cóm capturar el llibre que heu triat, cóm deixar un comentari sobre ell i cóm alliberar-lo per a futurs lectors. És molt fàcil ser un bon bookcrosser! Animeu-vos!

I vosaltres també podeu fer donació d’aquells llibres que ja no voleu tenir a casa i que poden ser interessants per a altres lectors. Les úniques condicions: que estiguin en bon estat, que siguin obres d’interès filològic o literatura de creació, preferentment d’autors actuals (en especial els gèneres de novel·la i poesia). Nosaltres els registrarem i els oferirem en la nostra prestatgeria i així podran emocionar novament a altres ulls.

Intentarem oferir-vos llibres més atractius seleccionant d’entre els donatius que rebem i el nostre propi fons aquells que pensem que us podem interessar més. Confiem en què les noves propostes i la vostra participació ens portin aviat a celebrar el llibre número 1000.

Si vols conèixer millor aquesta idea, visita la web de BookCrossing-Spain.

Josep A. Hueto

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Avisos de la biblioteca i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s