Coneix les principals bases de dades de la teva especialitat

Les bases de dades especialitzades són eines de consulta obligada tant per professors i investigadors, com pels estudiants que vulgueu anar més enllà de la cerca als buscadors generals d’Internet. Serveixen per localitzar referències bibliogràfiques d’articles de revistes acadèmiques, capítols de llibres, tesis doctorals, etc. i per accedir directament al text complet del document si el tenim disponible en versió electrònica.

Des del catàleg i el Recercador+ del CRAI de la UB s’accedeix a la consulta d’aquestes bases de dades, però per fer-vos-ho més fàcil, hem editat un fulletó en pdf amb la informació i els enllaços a les principals bases de dades de filologia. Entra i descobreix les principals bases de dades de la teva especialitat!

bases de dades

Al CRAI Biblioteca de Lletres et podem assessorar sobre com trobar bibliografia del teu tema de recerca, ajudar-te a gestionar la bibliografia (Mendeley) i a resoldre els dubtes que tinguis sobre l’accés als recursos electrònics de la UB en general.

No t’ho pensis més i demana’ns una sessió. Ho pots fer entrant al Campus Virtual de Formació amb les teves credencials de la Universitat de Barcelona, per correu-e a l’adreça: crailletres @ ub.edu o directament al taulell d’informació de la biblioteca.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Lingüística i llengües, Literatura, Recursos electrònics i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s