Any literari Llull 2015-2016

Aquest any 2016 està dedicat a la figura de Ramon Llull en commemoració del setè centenari de la seva mort. Des del web de l’Any literari Llull 2015-2016 (@AnyLlull) es difonen les activitats programades, recursos d’informació, notícies, etc. amb l’objectiu de divulgar la seva obra.

LLULL

A la Universitat de Barcelona, el Centre de Documentació Ramon Llull (@llull_ub), creat a partir del Llegat Bonner, els arxius sobre Ramon Llull i el lul·lisme del professor Anthony Bonner, posa a la vostra disposició la Base de Dades Ramon Llull, «…un instrument bibliogràfic electrònic concebut per ordenar, sistematitzar i facilitar la consulta exhaustiva de tota la informació referent a l’extensa producció que va escriure el beat mallorquí, a l’encara més extensa obra que li ha estat atribuïda al llarg del temps i a les obres d’autors lul·listes o relacionats amb Ramon Llull».

CDllull

Podeu difondre Llull a les xarxes amb l’etiqueta #AnyLlull.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s