Nou recurs en línia: ‘The Encyclopaedia of Islam three’

EI3

Us anunciem que ja tenim disponible la nova subscripció en línia a The Encyclopaedia of Islam three (EI3), la 3a edició (no acumulativa) de l’enciclopèdia de referència dels estudis acadèmics sobre islamisme, publicada per Brill

The Encyclopaedia of Islam three és, en paraules de l’editor, una obra totalment nova, que manté rigorosament l’exhaustivitat i fiabilitat de la publicació en diversos volums, amb nous articles que reflecteixen la gran diversitat dels estudis actuals. L’EI3 apareix en quatre parts substancials durant l’any, tant en línia com en la versió impresa. El nou abast de l’obra inclou una àmplia cobertura de l’Islam al segle XX, prestant atenció a les minories musulmanes de tot el món, a les ciències socials i a les perspectives humanistes.

Pels usuaris més usuals de l’enciclopèdia resulta molt interessant l’opció de crear-se un compte personal i poder així activar alertes de nous continguts d’una cerca, crear etiquetes per marcar i agrupar els articles a conveniència, marcar articles, desar cerques recurrents, consultar l’historial i exportar citacions.

Amb aquesta obra de referència ampliem els recursos que sobre aquesta temàtica tenim disponibles en línia, al costat de l’Index Islamicus, la base de dades per excel·lència de bibliografia en llengües europees sobre l’Islam, Orient Mitjà i el món musulmà.

En aquest vídeo de Brill, es fa un repàs al conjunt de les versions de The Encyclopaedia of Islam:

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos de la biblioteca, El Recurs de la setmana, Lingüística i llengües, Literatura, Recursos electrònics, Recursos web, Referència i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Nou recurs en línia: ‘The Encyclopaedia of Islam three’

  1. Retroenllaç: Recursos en línia sobre civilització islàmica | Bloc de Lletres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s