Adolfo Sotelo, comissari de l’exposició del centenari de Cela a la Biblioteca Nacional d’Espanya

De les Notícies de la Universitat de Barcelona:

cela

Adolfo Sotelo, comissari de l’exposició del centenari de Cela a la Biblioteca Nacional d’Espanya

Prop de sis-centes peces estructurades cronològicament a partir de les tres etapes més destacades de la producció literària de Cela conformen l’exposició «CJC 2016. El centenario de un Nobel. Un libro y toda la soledad». Organitzada per Acció Cultural Espanyola i la Fundació Pública Gallega Camilo José Cela, la mostra està comissariada pel catedràtic de Literatura Espanyola i degà de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona, Adolfo Sotelo, editor de Pisando la dudosa luz del día, La familia de Pascual Duarte, Mrs. Caldwell habla con su hijo, La colmena o la correspondència de Cela amb l’hispanista i catedràtic de la UB Antonio Vilanova. L’exposició es va inaugurar el dilluns 4 de juliol a la Biblioteca Nacional d’Espanya amb la presència del rei Felip VI, i es podrà visitar fins al 25 de setembre.

Llegir la notícia completa.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Literatura i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s