Mostra de llibres de Juan Ramón Jiménez en homenatge a Lluís Izquierdo

En dues vitrines instal·lades a l’entrada de la Biblioteca de Lletres podeu veure una mostra de llibres del poeta Juan Ramón Jiménez donats a la Universitat de Barcelona pel poeta i professor Lluís Izquierdo (Barcelona, 1936-2016).

Aquesta petita mostra és la nostra contribució a l’homenatge a Lluís Izquierdo que han organitzat la Universitat de Barcelona i l’Institut d’Humanitats de Barcelona (15 de març, 19 h, aula Joan Maragall de la Facultat de Filologia).

Com podeu llegir a la notícia sobre l’homenatge, es comptarà amb les intervencions del degà de la Facultat de Filologia, Adolfo Sotelo, els professors Jordi Llovet, Marisa Sotelo, Joaquim Marco, Rosa Navarro, Ana Rodríguez i M. José Sánchez Cascado, i l’editor i crític literari Andreu Jaume.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Literatura i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s