L’alumnat de la Facultat de Filologia publica en accés obert

oa_alumnat

L’alumnat universitari compta amb recursos per publicar en accés obert els treballs acadèmics. Una consulta a la col·lecció Treballs de l’alumnat del Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona mostra un bon número de treballs universitaris.

En el cas del Treball de Fi de Grau (TFG) o el Treball de Fi de Màster (TFM) la Facultat de Filologia proposa a aquells alumnes que han obtingut una nota superior a 9 la publicació del seu treball al Dipòsit Digital de la UB. Fruit d’aquesta iniciativa hi podeu trobar excel·lents exemples de TFG i TFM sobre les temàtiques que s’imparteixen a la Facultat:

Els dipòsits digitals d’altres universitats recullen també treballs acadèmics de l’alumnat, en són exemples:

 

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicació i Indústries Culturals, Lingüística i llengües, Literatura, Recursos web, Referència, Revistes i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s