Lletres de l’Holocaust: mostra bibliogràfica sobre literatura i testimonis

El 27 de gener de 1945 el camp de concentració d’Auschwitz-Birkenau era alliberat per l’exèrcit Roig. L’any 2005 l’Assemblea General de les Nacions Unides va decidir designar aquesta data com a Dia Internacional de Commemoració en memòria de les víctimes de l’Holocaust i de prevenció de crims contra la humanitat. El tema específic proposat pel memorial del 2018 és Holocaust Remembrance and Education: Our Shared Responsibility.

Des del CRAI Biblioteca de Lletres volem unir-nos a la commemoració i dur a terme un acte de rememoració mitjançant l’exposició Lletres de l’Holocaust : mostra bibliogràfica sobre literatura i testimonis. Durant els mesos de gener i febrer a les vitrines d’entrada al CRAI Biblioteca de Lletres s’exposen narracions que prenen com a tema l’Holocaust, testimonis de supervivents i assajos sobre la relació entre tragèdia, memòria i literatura.

Podeu consultar la tria de documents del fons del CRAI Biblioteca de Lletres que formen part de la mostra a Mendeley o descarregar aquest fitxer excel.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Literatura i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s