Retrospectiva de les exposicions del CRAI Biblioteca de Lletres

Les exposicions compleixen, sens dubte, una funció molt important en l’àmbit de la difusió de la col·lecció de qualsevol biblioteca, també en les de caire universitari. És per aquest motiu que el CRAI Biblioteca de Lletres n’ha organitzat un bon grapat al llarg dels últims anys, que sovint han anat acompanyades d’exposicions virtuals.

Amb aquesta finalitat difusora, doncs, hem considerat que seria interessant recopilar en una única exposició antològica totes les exposicions que han anat passant per les vitrines de la nostra biblioteca des de l’any 2004 (any en el que comencem a tenir-ne dades) fins al present. La retrospectiva es presenta en una línia de temps interactiva que permet una visualització força dinàmica i atractiva de les més de 120 exposicions que en formen part.

Per visualitzar la línia de temps interactiva feu clic a la imatge o a aquest enllaç.

Un recorregut que permet fer-se una idea de la varietat de temes i motius que hem abastat al llarg de tots aquests anys. Així doncs, encara que la majoria d’elles estan relacionades directament o indirectament amb la llengua i la literatura en qualsevol dels seus vessants (com no podia ser d’una altra manera), gairebé sempre hem tractat d’aprofitar-nos d’aquesta eina de difusió per exhibir el nostre fons documental tant entre el públic que ens visita en persona, com entre aquell altre que ho fa via internet, a través del nostre web.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Exposicions i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Retrospectiva de les exposicions del CRAI Biblioteca de Lletres

 1. tonoprat ha dit:

  Hola… bon dia… gràcies per les vostres comunicacions… si algun dia voleu muntar una exposició de poesia visual tinc cap a 200 poemes de 40×40 de fotografia sobre cartró-pedra que només cal penjar i un power point per projectar…

  Fins aviat…

  Toni Prat

  El dia 22 de maig de 2018 a les 9:04, Bloc de Lletres ha escrit:

  > blocdelletres posted: “Les exposicions compleixen, sens dubte, una funció > molt important en l’àmbit de la difusió de la col·lecció de qualsevol > biblioteca, també en les de caire universitari. És per aquest motiu que el > CRAI Biblioteca de Lletres n’ha organitzat un bon grapat al” >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s