El perfil d’investigador de Joan Solà a Google Acadèmic

Google Acadèmic o Google Scholar (scholar.google.com) és un cercador especialitzat en publicacions acadèmiques i de recerca de totes les disciplines i on els investigadors poden crear-s’hi un perfil d’autor.

Mitjançant aquests perfils, els investigadors poden enfortir la reputació digital, augmentar la visibilitat de les seves publicacions i fer un seguiment de les cites dels seus articles. Per vincular el perfil d’autor a una institució de recerca cal que aquest hi faci una verificació mitjançant el seu correu electrònic institucional, però es poden crear perfils sense necessitat d’estar vinculat a cap institució de recerca o sense aquesta verificació.

Per tal de donar més visibilitat a la producció acadèmica de Joan Solà, des del CRAI Biblioteca de Lletres li hem creat un perfil a Google Acadèmic.

Joan Solà continua sent en l’actualitat un autor altament citat, l’any 2017 Google Scholar va comptabilitzar 62 cites als seus treballs, i les seves obres més citades són la Gramàtica del català contemporaniSintaxi normativa: estat de la qüestió.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Lingüística i llengües, Recursos web i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s