Premi Carme Serrallonga per a la promoció de l’ús creatiu de la llengua catalana

De les Notícies de la Facultat de Filologia:

Convocada la 26a edició del Premi Carme Serrallonga

Fins al 12 d’abril es podran presentar els originals a la convocatòria d’aquest premi que té com a objectiu per promoure l’ús creatiu de la llengua catalana.

Un any més, la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, convoca una nova edició del Premi Carme Serrallonga.

Aquests guardons, que arriben a la seva 26a edició, tenen com a finalitat promoure l’ús creatiu de la llengua catalana i a la vegada encoratjar la reflexió sobre les relacions lingüístiques entre els humans. Aquest premi també vol ser un homenatge a la figura de Carme Serrallonga i Calafell (1909-1997), gran amant del multilingüisme, que fou una incansable defensora de l’ensenyament en català durant el franquisme.

Dirigit a l’alumnat de les universitats de la Xarxa Vives

Les persones participants hauran de presentar, fins al 12 d’abril, una narració literària breu i original (entre un full i mig i tres) en què es reflecteixin aspectes lingüístics de les relacions humanes als països de llengua catalana: contacte de llengües, repertoris lingüístics, conflictes i encontres per causa de les llengües, relacions intel·lectuals i emotives entre parlants de diferents llengües, trajectòries personals, paisatges lingüístics, serveis lingüístics a la població i als visitants, etc.

L’adreça de lliurament dels originals és xdfilologia@ub.edu.

Consulteu les bases de la convocatòria.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s