El ‘Thesaurus Linguae Latinae (TLL) Online’ disponible en període de prova

El CRAI de la Universitat de Barcelona posa a disposició dels seus usuaris, en període de prova, el Thesaurus Linguae Latinae (TLL) Online, una reputada obra lexicogràfica de la llengua llatina.

Com es pot llegir a la pàgina del projecte de la Bayerische Akademie, es tracta de l’únic lèxic que cobreix tots els textos llatins que han sobreviscut des dels primers temps fins als 600 dC. i que no només té en compte el llatí clàssic, sinó que també tracta les característiques especials de la llengua de textos antics i cristians, examinant, a més d’obres literàries, textos mèdics i legals, inscripcions, i d’altres.

La versió en línia, que inclou els fascicles publicats en paper des de 1900, ofereix als usuaris la possibilitat de cercar, aprofundir i navegar de diverses formes pel contingut dels articles.  Podeu consultar aquesta guia del TLL Online per veure les múltiples opcions de cerca disponibles en aquesta plataforma.

Període de prova fins el 30 de juny de 2019.

Més informació:

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos de la biblioteca, Bases de dades, Lingüística i llengües, Llibres electrònics, Recursos electrònics, Referència i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s