Concurs: ¿Has leído el Quijote? (3a edició)

El Departament de Filologia Hispànica, Teoria de la Literatura i Comunicació de la Facultat de Filologia ha organitzat pel proper 16 de maig, la tercera edició del concurs¿Has leído el Quijote?”, que posa a prova els coneixements dels participants sobre la novel·la de Miguel de Cervantes, El ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha.

Aquesta activitat s’acompanyarà d’un recital poètic de passatges d’aquesta obra i d’una conferència, “Un juego prohibido: los Libros de suertes ¿Quiere usted jugar?”, a càrrec de la catedràtica de Literatura Espanyola de la Universitat de Barcelona, Rosa Navarro.

Per anar escalfant motors i celebrar al mateix temps la diada de Sant Jordi, us avancem que el CRAI Biblioteca de Lletres inaugurarà, el proper 23 d’abril, l’exposició “Los Libros de suertes“, sobre la qual us informarem amb més detall properament.

El període d’inscripció al concurs ja s’ha obert (8 d’abril – 10 de maig). Consulteu les bases i animeu-vos a participar!

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Avisos de la biblioteca, Exposicions i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Concurs: ¿Has leído el Quijote? (3a edició)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s