Propostes de TFG i TFM basats en fons del CRAI Biblioteca de Reserva

Si durant aquest curs heu de fer el Treball Final de Grau o el Treball Final de Màster, us interessarà saber que el CRAI Biblioteca de Reserva ha publicat nous catàlegs de propostes de TFG i TFM basats en el seu fons per diferents ensenyaments, incloent-hi graus de la Facultat de Filologia i el Màster de Cultures Medievals.

Com expliquen a la notícia, la col·lecció de la Biblioteca de Reserva està formada per 2.150 manuscrits, unes 830 edicions incunables, 120.000 impresos, 8.000 gravats i 890 pergamins, oferint un enorme ventall de possibilitats de recerca pel vostre treball.

Ja tenim alguns treballs de filologia sorgits d’aquesta col·laboració: el TFG “Descripció d’un manual del segle XVII per aprendre a llegir l’alfabet glagolític croat”, de Judith Paredes, estudiant del grau de Llengües i Literatures Modernes, i dos altres treballs del grau de Llengües Romàniques i les seves Literatures, publicats al Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona, consistents en unes edicions parcials d’un imprès inèdit d’Ogier le Danois. La troballa d’aquest imprès es va explicar fa un temps en un apunt del Blog de Reserva.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Biblioteques, Lingüística i llengües, Literatura i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s