Novetats a la plataforma de Drama Online

Drama Online ofereix una gran quantitat de continguts teatrals en format digital. A principis de juliol la plataforma migrarà de lloc (l’adreça seguirà sent la mateixa) i podreu accedir al mateix contingut però amb una experiència web millorada.

Si disposeu d’un compte personal a la plataforma, es recomana que copieu en un document extern les adreces a ítems concrets que hi tingueu desades (llibres, vídeos, àudios, etc.) per poder-les recrear a la nova plataforma.

  • En aquesta pàgina trobareu tota la informació relativa a la migració.

Actualment us oferim la subscripció a Drama Online amb accés directe als continguts següents:

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos de la biblioteca, Comunicació i Indústries Culturals, Literatura, Llibres electrònics, Recursos web i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s