Novetats bibliogràfiques (juny 2020)

Reprenem els llistats de novetats bibliogràfiques arribades al CRAI Biblioteca de Lletres. Després de tres mesos sense poder presentar noves adquisicions, ens fa especial il·lusió oferir-vos el llistat del mes de juny de 2020. Dels 238 documents incorporats durant el mes passat hem seleccionat a Pinterest 32 de les novetats de més recent publicació.

Durant els mesos de tancament no han arribat documents en paper, però s’han subscrit col·leccions de llibres electrònics. Entre les compres de documents electrònics del mes de juny es troben diversos volums de la col·lecció Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana de l’editorial De Gruyter.

Col·lecció Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos de la biblioteca, Lingüística i llengües, Literatura, Llibres electrònics i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s