Bibliografia en línia: col·leccions de llibres electrònics

El CRAI de la Universitat de Barcelona posa a la vostra disposició diferents col·leccions de llibres electrònics, alguns d’ells subscrits recentment i encara en procés de catalogació a Cercabib, però consultables ja des de les corresponents plataformes.

Destaquem les següents:

eLibro Cátedra España conté més 105.900 llibres de publicacions especialitzades i altres textos de més de 1.100 editorials i premsa universitària d’arreu. Hi participen, entre altres, aquests editors:

Cercabib: eLibro Cátedra España.

 

Digitalia Hispánica és una plataforma de continguts acadèmics d’editorials espanyoles i llatinoamericanes, amb més de 35.000 títols en castellà.

Cercabib: Digitalia Hispánica.

 

Digitalia Catalan recull al voltant de 1300 llibres electrònics en llengua catalana. Ofereix títols acadèmics a text complet d’editorials com Publicacions de la Universitat de ValènciaUniversitat Oberta de Catalunya o Editorial Base, així com les revistes més rellevants en les diferents matèries.

Cercabib: Digitalia Catalan.

 

Academic Complete de ProQuest  ofereix accés il·limitat i multiusuari a més de 180.000 títols de llibres electrònics de totes les disciplines. La base de dades agrupa els principals editors i títols del mercat, a més d’un ampli contingut universitari. És una col·lecció pensada per a la docència i l’aprenentatge.

 

springer

La col·lecció Springer eBooks (Humanities, Social Science and Law 2008) conté 214 títols de l’àmbit d’humanitatsciències socials i dret.

Permet accedir simultàniament a un nombre il·limitat d’usuaris i tots els llibres estan disponibles sense DRM. El seu contingut es presenta en format PDF, HTLM o ePub, activat en qualsevol dispositiu i en qualsevol moment.

 

La Biblioteca Virtual Tirant ofereix més de 5.000 títols en format digital, publicats des de l’any 2005 fins a l’actualitat. Tot i que el fons està especialitzat en dret, inclou llibres de diferents àrees del coneixement.

Cercabib: Biblioteca Virtual Tirant.

 

Accés a tot el contingut de la col·lecció Oxford Scholarship Online mitjançant el model EBA (Adquisició Basada en l’Evidència) fins el 31 d’agost de 2021. A partir d’aquesta data es mantindrà l’accés als títols seleccionats. La col·lecció agrupa més de 17.400 títols d’humanitats, ciències socials, ciències, medicina i dret.

Més informació:

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos de la biblioteca, Lingüística i llengües, Literatura, Llibres electrònics, Recursos web, Referència i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Bibliografia en línia: col·leccions de llibres electrònics

  1. Retroenllaç: Bibliografia en línia: col·leccions de llibres electrònics — Bloc de Lletres | Mon site officiel / My official website

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s