Les novetats de gener a Lletres (2021)

Si consulteu el llistat complet de novetats al catàleg veureu que aquest mes de gener han arribat un bon número de documents sobre Filologia Clàssica. A la selecció que hem fet a Pinterest hi trobareu els de més recent publicació.

Aquest mes destaquem el llibre electrònic Israel in Egypt: The Land of Egypt as Concept and Reality for Jews in Antiquity and the Early Medieval Period. Incorporem llibres electrònics gràcies a les subscripcions a plataformes com Digitalia Catalan, Digitalia Hispánica, Cambridge Core i moltes altres, però també a través de compres puntuals, com és el cas d’aquest document.

In Israel in Egypt scholars in different fields explore what can be known of the experiences of the many and varied Jewish communities in Egypt, from biblical sources to the medieval world. For generations of Jews from antiquity to the medieval period, the land of Egypt represented both a place of danger to their communal religious identity and also a haven with opportunities for prosperity and growth. A volume of collected essays from scholars in fields ranging from biblical studies and classics to papyrology and archaeology, Israel in Egypt explores what can be known of the experiences of the many and varied Jewish communities in Egypt, from biblical sources to the medieval world.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos de la biblioteca, Lingüística i llengües, Literatura i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s