Lectures d’estiu

L’estiu i les vacances conviden a la lectura: és el moment de triar els llibres que t’acompanyaran aquests mesos de calor! Al CRAI Biblioteca de Lletres hi trobaràs molts dels títols més buscats a les llibreries, ja que compta amb un fons especialitzat en literatura que incorpora regularment les novetats en llibres de ficció, a més d’estar també especialitzat en lingüística i comunicació. Aquestes novetats es presenten mensualment al Bloc de Lletres, a Pinterest o es poden cercar en qualsevol moment al catàleg Cercabib.

A continuació presentem alguns exemples de novetats bibliogràfiques que acaben d’arribar al CRAI Biblioteca de Lletres. Amb el préstec especial d’estiu no les hauràs de retornar fins al 13 de setembre.

Novel·la negra

Narracions curtes

Novel·la

Biografies

Esperem que gaudeixis molt de les lectures d’estiu!

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Avisos de la biblioteca, Literatura i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s