L’abans i el després al CRAI Biblioteca de Lletres

Amb motiu de la celebració dels cent cinquanta anys del primer curs acadèmic inaugurat a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, comparem fotografies antigues i actuals de la sala de consulta de la Biblioteca de Lletres.


Amb motiu del 150è aniversari, la Universitat de Barcelona prepara una exposició fotogràfica que es podrà visitar entre el 2 de febrer i el 30 de juny de 2023. L’exposició vol mostrar la significació de l’Edifici Històric, com a seu permanent de la Universitat de Barcelona després del retorn del seu desterrament a Cervera, a través d’un recorregut fotogràfic pels seus espais més emblemàtics i per la seva gent.

Més informació: Edicifi Històric 150 anys – Universitat de Barcelona

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Biblioteques i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s