Noves adquisicions (gener 2023)

Les noves adquisicions del mes de gener ja es poden fullejar a Pinterest i a Cercabib:


Novetats destacades de professorat de la Facultat de Filologia i Comunicació

De clérigos, pícaros y caballeros: textos hispánicos medievales y de la Edad de Oro / M.ª del Mar Cortés Timoner (coord.), Marta Cristina Carbonell i Noemí Montetes-Mairal (eds.)

«La presente antología recoge una selección de textos medievales y áureos en lengua castellana que el tiempo ha legitimado en su condición de clásicos por sostener un diálogo permanente con la sensibilidad de cada momento, hasta llegar al nuestro. Más allá de la indudable utilidad que una obra de estas características tendrá en las aulas, complacerá también a cualquier lector deseoso de acercarse a la literatura española de dichos períodos, el cual comprobará hasta qué punto se mantiene viva la herencia de los clásicos.»

Estudis lul·lians (1978-2019) / Anthony Bonner ; edició a cura de Lola Badia i Eugènia Gisbert

«Aquest volum reuneix vint-i-set articles de consulta imprescindible publicats per Anthony Bonner al llarg d’una extensa dedicació als estudis lul·lians. La tria i la disposició temàtica —«El paper de l’Art lul·liana», «Llull com a autor», «Pensament diagramàtic» (en col·laboració amb Albert Soler), «Aspectes històrics, filològics i interpretatius», «Lul·lisme i altres temes»— refermen la lectura de l’opus lul·lià que Bonner sempre ha defensat: l’Art és el pal de paller que permet de comprendre la desconcertant multiplicitat i variació dels dos-cents seixanta títols d’un escriptor, Ramon Llull, que es va mantenir fidel a un programa personal de reordenació del món i d’apostolat cristià durant quaranta anys de producció incessant..»

Phrygian linguistics and epigraphy: new insights / Bartomeu Obrador-Cursach, Ignasi-Xavier Adiego (eds.)

«These are good times for research on Phrygian. More scholars than ever are focusing on this language and many novelties (including new inscriptions and innovative interpretations) are emerging relatively frequently. Promoting the diversity of starting point and focuses is a way to improve our knowledge and to achieve a better vision of the Phrygian language and the people who once spoke and wrote it. This book offers a range of approaches to Phrygian-related issues, with contributions from six relevant scholars working on this language.»


Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos de la biblioteca, Lingüística i llengües, Literatura i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s