Compàs d’amalgama: revista de cultura contemporània

La revista Compàs d’amalgama és una revista de la Universitat de Barcelona que s’interessa per la contemporaneïtat i participa en els debats culturals del moment tant en el camp divulgatiu com en l’àmbit més acadèmic.

Es publiquen dos números a l’any, en format paper i en format electrònic, un a la primavera i l’altre a la tardor, a Revistes Científiques de la Universitat de Barcelona (RCUB) i a la plataforma de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO).

La revista no cobra taxes per l’enviament de treballs ni quotes per la publicació de textos, i el preu de venda té l’única finalitat de fer-la una publicació sostenible. Els articles es publiquen sota llicència Creative commons i la versió digital és en accés obert.

Fins al moment s’han publicat 8 números, ja que és una revista jove que va començar a publicar l’any 2020.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicació i Indústries Culturals, Lingüística i llengües, Literatura, Revistes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s